84. Värsta tålamodspartyt. Markus

Sådär, då var vi halvvägs genom den sista etappen. Erika kämpar som besatt med att förstå och få kläm på alla dessa detaljer som ska fungera och ovanpå det ska det göras på engelska. Jag kan bara stillsamt beundra hennes jävlaranamma och självdisciplin, helt otroligt. Jag tror inte jag hade fixat om det var alla blommor på latin som skulle köras in och malas ut på tid. Hon kan hon, min käring.

Från och med skrivande stund har Erika 8 dagar på sig att lära sig alla detaljer, backa och köra ekipaget vilket jag inte är ett dugg nervös för. Jag har sagt det innan och det kommer igen, hon är fantastiskt duktig och hon fixar det, det lär vara värre för mina nerver. Jag har lite svårt att lära ut saker, det felar liksom tålamod och det får min stackars omgivning lida för. Jag kommer ihåg att min farsa var likadan och jag VET att jag bestämde mig för att inte göra samma sak……….det gick sådär. Jag får väl skylla på att någon vansinnigt rastlös förfader pissade i genpoolen.

Ovanpå detta ska tilläggas att vi är inne på vecka 5 i Kanada och vi har någon vecka kvar innan vi kan köra till Kalifornien och det gör inte mitt tålamod mindre pressat. Innan vi kör ska det lösas en massa indoor-training, hur saker skall skötas enligt firman vi jobbar för, och sen ska vi flytta in i lastbilen vilket, oavsett hur snabb du är, tar några dagar.

Oavsett vilket är det tur att hyresvärdinnans djur är tillgivna och tålmodiga. Hunden flyttade ner bredvid vår säng inatt och det tyckte jag absolut var en bra idé tills fel ända av hunden öppnades kl 4 inatt så nu får hon (hunden) sova hos sin matte

1 kommentar

  1. Hej, kämpa på , ni e ” The Swede’s” , som vanligt mackan så e du en jävel på att få till d med orden, vi e Bulgarien på semester , enda stället där e wi-fi på e på skithuset , skrattade högt när jag läste d sista om hunden , grannen i andra hotellrummet trodde nog att jag såg min egen p…ck . Janne

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s