71. Övningskörning, jetlagg & stooora saker Erika

🍔 Tänk stort, ännu större, störst! ALLT är skitstort här, ja hrmmm förutom vår postbox då möjligen.

Small coffee är som en stor i Sverige, maten är som dubbla portioner hemma, givetvis indränkt i fett och socker. Bilarna ska vi inte tala om, minst 50 procent av alla bilar vi sett är av arten Pickupus giganteus. Mullrande motorer kör om oss dagarna i ända till Ms avundsjuka pipande/svärande. Till och med tvättmaskinerna är dubbelt så stora som i Sverige.

Vi har aldrig sett så många stora människor heller, rövar breda som Nisses skånska. Ungarna är mest tragiskt att skåda, 6-åringar med större ryggbröst än mina boobisar, ett gigantiskt folkhälsoproblem knackar på dörren. Så vi känner oss sååå smala här, båda två! Tack vare Kanada-Patrik har vi förebyggande börjat med Keto-dieten också och vägrar falla i lönnsirap-fällan.

Idag lördag den 13 är vi äntligen fria från den efterhängsna jetlaggen och vi har sovit hela natten med undantag från Ms lilla mancold och tillhörande hostande… typisk amatörförkylning med att dra på ACn och bli kall-varm-kall när man skuttar in och ur billiknande föremål.

Veckan som varit har haft ” galet intensiv” som rubrik… vi har släpats runt av vår närmsta chef Randy till alla möjliga ställen och fixat social insurace number, bankkonton, läkarundersökning, drogtest, skrivit teorin för bilkörkortet, – alla rätt båda två 😎 och flyttat in i bottenvåningen hos en trevlig hyresvärd med jättefint hus och trädgård. Här ska vi bo tills vi klarat lastbilskorten och flyttar in i hytten om troligtvis 4-6 veckor.

Idag ska vi ta våra första körlektioner på körskola, visserligen har vi kört en del själva denna vecka med vår hyrbil och lärt oss en del om den Kanadensiska körstilen och hur man både ska och inte ska göra. Man får till exempel svänga fast det är rött ljus och köra hur fort som helst (enligt farrbegränsningar såklart) med både bil och släpkärra och lastbil.

En av de vanligaste vägskyltarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s