66. Kalla fötter och kokande huvud. Erika

🤘 Senaste två veckorna – ja hela våren egentligen – har varit en riktig s.k pärs (svår prövning). Fångade i något slags vaccum har det mentala batteriet varit på ungefär 55 psi (pounds per square inch) ifall det hade varit en luftbroms under en lastbil i Kanada vill säga. Det betyder att trycket är farligt lågt och då går alarmet så kompressorn drar igång automatiskt.

Vi får vara varandras alarm och påminna oss om att göra lite roliga saker, så länge vi sitter fast i den danska huvudstaden. Cykla en sväng, åka upp på stan osv. Det suger att sitta på ett hotellrum för länge oavsett fast vi haft fullt upp med körkortsstudier osv. Sen har vi fyllt på också mellan varven, träffat härliga vänner, varit på Sweden Rock festival, i Italien osv.

Vi har väntat väldigt mycket också. Ofta på spänn, varit excalterade och frustrerade, så trötthet och huvudvärk har legat på lut.

Det ihop med alla nya fackuttryck senaste tiden, på engelska dessutom, gällande bilar, trafik och luftbromsar, cabotage, backningar och vinterkörning, kör- och vilotidsregler i Kanada vs USA, gränsregler, blanketter, egenkontroller och certifikat som snurrar runt i huvudet. Man vaknar på nätterna och tänker ”pushrod!” eller ”relay valve”, ”pre-inspection”, och ”haz.mat”. Inte undra på att trycket är lite lågt.

Sen så finns funderingar under ytan, inte att man har direkt kalla fötter men givetvis så funderar man på ifall det är rätt beslut, så att allt blir så bra som vi vill, att vi inte ångrar oss och så vidare…

Det känns ju helt rätt, och det kommer bli hur bra som helst, jag har aldrig varit minsta orolig för det, aldrig, men just nu kokar huvudet, allt detta rusar runt i huvudet, fem månaders cirkus närmar sig sitt slut och liksom vilket maraton som helst så är man totalt slut när man är i slutet av spurten och ser målsnöret.

När jag skriver detta är vi fortfarande i Köpenhamn, eftersom arbetsgivaren ska boka flygbiljetterna har vi inget att välja på. Igår torsdag skulle vi åkt, igår kväll skulle vi haft ett möte. Inget av det blev av.

Ikväll fredag är vi kallade till ett nytt Zoom-möte, och jag vet en sak, åker vi inte imorgon lördag som de nu senast sagt, riskerar min käre man att gå upp i atomer….

1 kommentar

  1. Mackan! Djupa andetag! Föreställ dig att Buddha utövar kamasutra och bdsm i sannaste 50 shades of grey anda.
    Att surfarna sjunger Gyllene guldbruna ögon baklänges i uppskjutet på Liseberg.
    Att fiskar flyger och grisar djuphavsdyker. Det ändrar ingenting men det för inte att gå upp i atomer heller 😉 Ta ett glas mjölk, blunda och andas!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s