65. Hemlös, arbetslös och allmänt lösaktig. Erika

🤗 Just nu är vi rätt lösaktiga. Vi är lösa från både det ena och det andra. Det tredje med förresten.

😏 Ingen bostad, ingen trädgård, inget jobb, ingen inkomst, inget bohag. Däremot har vi försäkringar, pengar på banken, en adress, snart jobb – och lite senare även lön, och inte minst varandra.

Det sistnämnda överträffar vida allt annat. Som M brukar säga, ”inser du att från och med nu kommer vi vara limmade vid höften på varandra?”.

I can’t wait. Detta äventyr blir snart verklighet. Ja det har ju redan smygstartat med alla förberedelser i Sverige. Just nu sitter vi i ”Fängelse” om vi relaterar till Monopol. Rosen på bilden är den sista vackra röda väldoftande rosen från Ättehögs fantastiska urval av rosor. Markus plockade den sista kvällen och vi hade sällskap av den på glasverandan när vi för sista gången blickade ut över den underbara trädgården vi fått tagit del av senaste året.

Igår kväll kom ett mejl som vi väääännnntat på; THE Golden ticket!! Imorgon torsdag lyfter vi… WOW!! Vi hoppade och skrek som vildar och den medhavda skumpan öppnades äntligen!!!

Gårkvällen innebar sedan en vandring gatorna kring Vesterbro i ljumma Köpenhamnakvällen. Vi hade före middagen varit i kontakt med vårt åkeri som gett oss slutliga instruktioner, så galet spännande!!

Eta är klart, Esta är klart, allt är klart!! Vi har gått på helspänn varenda minut efter klockan 15, då är det nämligen dags att börja jobba i Manitoba, klockan är då 08.00 på morgonen… så man får vänta på respons hela kvällen ibland.

Nu är det onsdag 3 juli 2019, rosorna blommar antagligen helt galet på Ättehög just nu, men vi pluggar vidare, endast några fåtal test kvar, de kommer ligga i Randys inkorg idag när han kommer till kontoret, då kommer han mejla oss flygbiljetterna!!

So long Sweden!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s