64. Hur långsamt kan klockan gå? Markus

Det är fanimig helt otroligt hur långsamt tiden går, jag tror på riktigt att jag blir yngre och smalare, mindre grå hårstrån och definitivt glesare skäggväxt. Vi sitter i talande stund i Köpenhamn, väntar på att någon på andra sidan vattnet ska sköta sitt jobb och bara skicka iväg oss. Under tiden pluggar man lässet på körkort klass 1 & 5 vilket är lastbil och bilkörkort och luftbromssystem. Ja, som icke Kanadensare måste man ta om alla körkort men det är väl inte hela världen, inget raketforskarjobb om vi ska vara ärliga.

Under all denna studiefrenesi måste man ju äta, dricka och sitta någonstans vilket blir olika hotell, krogar och frukostbufféer. Det är då det händer, tankarna slår till. På frukostbuffén i morse såg jag ett tillägg till frullen. Här finns alternativ för allergiker och veganer-skylt. Men vaffan. I fler och fler tillfällen blir jag mer och mer övertygad över vår emigration. Jag har inga problem med allergiker som ni säkert kan räkna ut men dessa satans veganer!! Kan inte dom bara packa ihop sitt skit och flytta till en ö, ta vilken som helst ( Grönland kanske), och tugga på sina tallkottar så slipper alla andra fullt friska människor lyssna på dessa marodörer. Dessa människoliknande saker tar upp media, politik, sjukvård och massor av andra resurser för ofantliga summor bara för att pracka på oss sitt skit. Det är ju fan snart värre än Jehovas vittnen och en känd tysk/ österrikare som också prackade på folk sin tro.

Tycker du jag är hård i mitt ordval? Nåväl, inte jag. Kan man belasta vården för klimatångest bara för att få mediatid, pracka på skolelever köttfri mat då är man fan inte navad i min mening. Kan man mordhota bönder, släppa ut minkar som dör mer eller mindre direkt, störa kosläpp för att man äter upp kalvens mat och så vidare, då kan man faktiskt åka till Grönland och mjölka stenar ( eller de har också känslor).

Jag har i hela mitt liv försökt vara liberal, vidsynt och förstående och har jag inte begripit har jag fått ta reda på fakta eller fått den till mig. Det blir gärna så när man ventilerar sina åsikter ofta. Det har resulterat i bland annat att jag en gång i tiden ändrade mig från för, till emot, dödstraff men det bör kanske snart revideras ( det var ett skämt, inte ens veganer bör avlivas). Hela Sverige har blivit någon form av lättkränkta trygghetsknarkare som ska ta hand om allt och alla. Det fungerar inte och det vet alla med något som liknar hjärnsubstans mellan öronen. Svensken har mycket sämre elledningar, avlopp, vägnät, tågnät, sjukvård, tandvård osv än vad han/ hon tror. Det är inte veganernas fel men dom plundrar statens kassa på resurser som kunde läggas någon annanstans.

Detta inlägg resulterar i att folk pekar finger, kallar mig rasist, SD:are eller något annat modernt skällsord som ploppat upp i modern svensk tid och då får det vara så. Jag vet bara att jag är faktiskt glad över att lämna det sjunkande skeppet Sverige men hoppas verkligen att läckorna pluggas igen snabbt. Det finns många otroligt duktiga, arbetsamma, vänliga, givmilda människor kvar i detta landet som inte har möjlighet att göra det vi gör och er önskar jag all lycka.

Se bara till att inte sluta äta svenskt kött, dricka närproducerad mjölk och försök få till en fristad på Grönland till alla balkongbiologer, politiker och veganer så kanske det löser sig.

1 kommentar

  1. Det är så roligt att kunna följa er resa. Du skriver så bra och jag måste erkänna att jag håller med er om hur Sverige har blivit. Förstår att ni vill flytta. Lycka till vidare och ser fram emot fler berättelser. 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s