61. I trasiga skor. Erika

👠 Nu har vi gått här i luggslitna kläder. Kläder som kastats efter hand. Kläder ur den högen som varken ska med till Kanada eller kunde ges bort.

Förra fredagen, 14 juni skulle ALLT vara klart. I hus, uthus och med packning, städning osv. För sedan skulle vi inte vara hemma förrän den 23e om aftonen.

Vi anlände till Ättehög i förrgår enligt plan. Idag, tisdag den 25 juni håller vi på med det sista. Ärenden till banken och Skatteverket bl a.

De sista kläderna hänger på tork och snurras av en stilla bris på torkvindan i solen. Tidigare har jag gett bort ca hälften av min garderob. Ytterligare 25 procent har jag slängt men igår när jag började packa tog jag bort hälften av det kvarvarande. Så summa summarum blir det max 10 procent kvar.

Förutom lite kläder och skor ska det få plats necessärer, kamerautrystning, datorer och ett par böcker med mera ur ” Kanada- högen”.

Vi har under flera månader haft en plats i köket där vi lagt ”Kanada-saker”. Prylar som vi vill ha med, och när man sprungit på dom i huset genast lagt på den platsen. När vi häromdagen tog den högen och lade den på sängen för första sortering visade det sig att det var en hel del.

Igårkväll var det VM i packning hemma, 2 små resväskor/handbagage, 2 stora resväskor, 1 handväska samt kameraväskan.

På riktigt trodde jag aldrig allt skulle få plats, exempelvis hade jag redan genom hård mental träning i sinnet gjort mig av med den jordgubbsglassrosa skinnjackan och träskorna med komönster. Alla 4 bikinisarna och högen med underkläder hade jag strikt räknat med att få ransonera. Men som min älskling säger, ” alla dina trosor sammantaget tar upp mindre plats än ett enda par av mina kallingar.”

Så han trollade någorlunda elegant ner berget som endast var något mindre högt än Kebnekaises norra topp i dessa väskor, high five på den!

I handbagaget ligger alla viktiga papper, ett par ombyten och ett par tandborstar.

I min rymliga handväska återfinns körkortsböckerna, våra mac books, en kortlek, papper och penna samt sol- och läsglajjor.

Såååp… Bring it on!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s