55. Truckdrivingsongs. Erika

🎵” Truckdrivingsoooong, 24 meter lång…. ”

Hur gärna man än vill skylla på musiken är det inte en godtagbar kommentar till Harry Haffa. Blir man stoppad för fortkörning funkar det inte att påstå att det till exempel är pga en fräsig Metallicalåt.

Men visst påverkar det. Foten blir lätt betongtung när det vankas hårda riff och lätt på foten kan man bli av flera skäl men bland annat av lugn musik.

Spotify har nästan tagit slut känns det som ibland när man tillbringat de flesta av veckans dagar bakom ratten, ibland finns det helt enkelt ingen bra musik kvar att lyssna på.

Både jag och Markus älskar musik, i nästan alla dess former, vi har en liten släng av någon slags musikalisk gen och gillar att sjunga och – ännu i blygsam mån – spela. En av de saker vi ska skaffa oss rätt omgående där borta blir en gitarr. Ackorden jag lärde mig i ungdomen är långt borta men finns där någonstans och M har bra gehör och kommer lära sig snabbt så det blir kul.

Håller på att sätta ihop en playlist med lämpliga låtar att köra mer eller mindre trafiksäkert till och behöver tips. Vår musiksmak är väldigt blandad, allt från AC-DC till klassiskt så ös på bara.

Innan vi lämnar Svedala ska vi besöka Sweden Rock festival i början av juni och se bland annat KISS. Vi har även biljetter till Metallica 9 juli i Göteborg men mer tveksamt om vi är kvar här då. Någon spekulant annars?

Vet inte så mycket om trafikreglerna varken i Kanada eller USA än så länge mer än att man får köra mycket fortare där än här med lastbil. Oavsett vilket så ska vi inte skaffa oss böter eller bannor från ordningsmakten därborta.

Angående live-musik så bör vi förhoppningsvis få möjlighet att uppleva fräna konserter i staterna sen, vi får se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s