52. Bucketlist och vad som betyder något. Erika

👑 En s.k ”Bucket-list” är en radda grejjer man vill göra innan man dör har jag förstått.

Den brukar fyllas på, ändras och förhoppningsvis prickas av under livets gång.

Har väl aldrig funderat så mycket på detta förrän nyligen, har aldrig haft några drömmar om att klättra uppför Mount Everest, gå med i 10.000 meters-klubben (jo på sistone faktiskt) eller hångla i en provhytt. Däremot har jag alltid velat ha en rosa Cadillac och… hmmm… jag kommer faktiskt inte på något mer.

En del människor påstår att ifall de fick chansen att ändra något i sitt liv så skulle de inte göra det. Men jag köper inte det rakt av, skulle man inte hoppa över att återförenas med sitt elaka ex, strunta i att ta det där dyra sms-lånet eller kört för fort så man krockade till exempel.

Jag har en del saker som jag ångrar absolut. Vissa saker är lärdomar men vissa grejjor, vissa val och vissa människor skulle jag vilja radera ur mitt tidigare liv.

Det enda som faktiskt betyder något generellt är att man är en god människa, är sann mot sig själv och gör det bästa i olika situationer. För mig betyder det att jag börjat bejaka MIG. Jag måste inte längre göra saker för att få andras uppmärksamhet, för att visa mig duktig, ta i så jag får örsprång och blir helt utmattad. Jag måste lyssna på mitt hjärta och min magkänsla.

Min bucket-list måste vara i nuet, jag ska fortsätta göra saker som känns bra i magen, och långt ifrån allt vet man ju om på förhand att det var en superhäftig sak. Vårt kommande äventyr är en sak som skulle platsa på en sådan lista om jag haft någon. Jag vet att Markus levt och skapat sin lista, han har ofta gjort vad som fallit honom in, hoppat av och på saker i livet. Gått på sjön, bytt jobb och flyttat, inte tagit alltför mycket skit utan sagt ifrån, gjort vad han velat och gått vidare.

Vi kommer att få vara med om så himla mycket. Se landskap och natur, städer byar människor och händelser som både är fantastiska, roliga och hemska. Vi åker dit utan en pryl men med världens möjligheter och enorm frihet. Känner du dig fri?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s