47. Elvis-bröllop i Las Vegas, kommer du? Erika

❤ Visserligen hade den inbitne ungkarlen M ändrat uppfattning i tidigt skede då i mars förra våren, och efter redan några dagars förhållande sagt att han skulle släpa mig nerför altargången. Ändå kom frieriet i september lite som en chock. Trots allt har han berättat att han aldrig skulle gifta sig igen efter tidigare sju sorger och åtta bedrövelser.

Men visst när man vet att det är kärlek för livet så vet man. Och ingen är gladare än jag för det.

Så frågan är ju angående det slutliga bröllopet. Tänk dig att bli vigd av en sliten Elvis-look-a-like i ett pimpat chapel i Vegas. Live-sänt såklart!

Angående vardagen med jobbet så ska det bli så spännande att se hur och var vi kommer köra, hur rutterna ser ut och hur allt fungerar. Att bo i hytten i veckorna och ta in på motell de lediga dagarna blir en utmaning. Hyra en bil, turista runt, passa på att tvätta och röra lite mer på sig än vad vi kommer ha möjlighet till under arbetspassen.

Det låter ju som vi kommer köra ner till Los Angeles, Reno och Las Vegas. Så låt säga sommaren 2121, ses vi i ett slitet kapell där så kanske du kan vara med som vittne, annars plockar vi väl in ett par glada bögar från gatan, det går nog bra det med!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s