41. Mackan & Erika on tour våren 2019. Erika

🎵 När episka musikaliska giganter som DIO, KISS eller BJÖRN SKIFS åker runt på avskedsturné så är det nästan ett måste att komma över biljetter och se dem en sista gång.

Utan att du behöver fundera över ifall vi har drabbats av storhetsvansinne – vissa av oss är födda med det – så har vi påbörjat en liten avskedsturné. Eftersom vi har många goda vänner och bekanta vi gärna vill träffa, kanske en sista gång, så vill vi gärna försöka ses över en kaffe eller lite mat och hänga lite. En del av er har vi hunnit träffa på senaste tiden, en del har vi datum inbokade med, några kommer vi höra av oss till inom kort. Det är ju trots allt ca 2,5 månader kvar, och helgerna tills dess är lätträknade.

Går allt som vi vill tidsmässigt, och varför skulle inte något så simpelt som tiden anpassa sig när Mackan är i farten, allt annat snurrar ju runt honom ;-P… så lämnar vi Sverige i mitten på Juli. Vi har tänkt att hinna ha en avskedsfest i samband med min födelsedag i början av Juli, men riktigt 100 kan vi inte vara om vi åker före eller efter jag fyller. Om vi hinner ha denna tillställning, så kommer vi förhoppningsvis träffa en del av er då, och fira allt möjligt och säga hejdå.

Egentligen ska man alltid tänka så, att man tar sig för saker NU, istället för att tänka ”sen”. För sen kan vara försent. Ofta tänker man, jag hinner träffa farmor sen, jag ringer nästa vecka. Orkar inte träffa folk denna helg, vi gör det en annan gång, så går tiden, veckor månader, år, och vad gör man under tiden livet rusar på, slösar bort sin tid framför tvn, datorn, mobilen istället för att träffa folk på riktigt, sitta ner och diskutera, umgås, laga mat, skratta, gråta, njuta av livet.

❤ Krama din käresta idag, hela tiden, berätta hur mycket du tycker om någon, bjud en kompis på fika, åk och knacka på en dörr, ring till din brorsas frus kusins syssling och säg hej, hur mår du… typ.

Slösa heller inte bort tiden med att låta dåliga känslor komma fram, välj att vara glad, godhjärtad, ödmjuk och generös. Välj dina strider och behandla andra som du själv vill bli bemött. Lev ditt liv som du vill ha det, ingen annan kommer göra det åt dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s