38. Pranks-tips tack! Erika

🧀 Om du ger dig in i leken får du leken tåla, eller hur? Ponera att någon ännu o-frälst mesostfans skulle få anonym post bestående av skapligt många mesost-förpackningar. Det vore ju ett superultraninja kul prank av Guds nåde!

Skulle iallafall jag tycka, och gud va gott det skulle bli… rent hypotetiskt alltså 😜

Det är kul att busa, om man skulle räkna efter så leder jag nog ligan att busa med M, även om han leder kiv-ligan. Båda gillar att ha kul, har nästan samma barnsliga humor och är ofta tankeläsare när vi hör eller ser något. Då räcker ett snabbt ögonkast så förstår man vad den andre menar och fnissanfallen och gapskratten haglar tätt här hemma, ja varsomhelt där vi befinner oss.

Passar man sig inte kan man till exempel få ett något oseriöst ord diskret skrivet på handen när man står på banken. Jo det har drabbat mig ett par gånger, och gissa om jag fick anstränga mig för att inte bryta ihop fullständigt! Fantastiskt kul att kunna garva ihop!

Livet i en lastbilshytt kommer med all säkerhet behöva piggas upp med lite pranks emellanåt. Och eftersom vi inte kommer ha tillgång till varken brevlåda, mesost eller vänner inom räckhåll så behöver jag tips på andra bus jag kan hitta på.

Trafiko-farliga såklart, eller de andra får vänta tills vi står stilla.

Min Markus är världens snällaste, och den roligaste snubben jag känner. Han gör mig alltid glad och jag försöker göra han på bra humör om han behöver muntras upp.

Jag tror det är en av nycklarna till om det här äventyret ska fungera, humor och glädje. Att hålla humöret uppe på varandra, då känns allt lite lättare. Att se bortom egot och inte vara lättstött. Att lämna offerkoftan hemma.

För ska detta fungera måste man ha tålamod, vara osjälvisk och handla villkordlöst. Lättare sagt än gjort jag vet. När man trött, ful och grinig sitter bredvid en irriterad svärande partner, ja då gäller det att bita ihop och killa den andre lite under hakan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s