36. Mesostar och skitfina bilar eller något annat dyrt. Markus

Nu kommer ett inlägg som inte handlar om det vanliga ”tragget” som lastbilar och emigrering utan något så fantastiskt kul som humor och medkänsla. För några veckor sen fick vi ett brev från en kär släkting. Det var ett riktigt brev, skickat via Postnord (som faktiskt kan lyckas ibland) med några ord om vad hon tycker om vår blogg, lyckönskningar och varma ord i allmänhet. Det är fantastiskt vad ett brev kan betyda ibland och det värmer en hel del måste jag säga. Det är faktiskt så att jag tror det får följa med och hamna på väggen i lastbilen som en påminnelse av värme.

Sen kommer vi till den andra delen……… Vår brevlåda har bombats med någon form av Norsk oljeprodukt som kan döda katter, löss och riktiga Göingar. Vad är grejen med denna fabless för denna smörja? HELA brevlådan var full av två norska mesostar varav den ena hade nog avsändaren velat ta livet av sig själv då HAN hade öppnat paketet och troligtvis slickat på den i ett hopp att avsluta sitt miserabla liv, men tji fick han. Det dödar bara göingar, inte skoteråkande grävmaskinister från övre Lappland. Den andra personen som skickat den såkallade osten kommer lokalt ifrån då den var inslagen i lokala reklambladet men dig ska jag nog finna och lura i socker och fastlagsbullar så du svimmar.

För att avrunda detta så gör det inget att ni är roliga för det kan jag ta men nu har jag och Erika börjat bråka om vilken pickup vi ska ha. Dodge Ram eller Ford F?

Ger mig två dagar så ska jag se till att brevlådan blivit tillräckligt stor

Tack för ordet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s