23. Kissnödig!!!!! Erika


🍋 ”Du måste träna upp din blåsa, vi kanske inte stannar på 10 timmar!” Ehhh… Jag kom osökt och tänka på filmen ”Dum och dummare”, där de desperat fjölar i tomma ölflaskor under bilkörningen.

Eller, gud förbarme sig, när jag under en körning over there, kommer vakna mitt i natten, sviiinkallt ute, och ska krångla mig ur slafen i hytten, hoppa ur lastbilen på ett gigantiskt truckstop med 100-tals bilar och sprinta mot närmaste toa. Shiit alltså, det kommer bli onödigt spännande känner jag, eller snarare nödigt ospännande!

Mackan sade (på skämt!?), att vi skulle fixa ett kiss-skynke till mig. Hmmm, såg framför mig någon blandning av burka och enmanstält att stå och huka sig under bredvid lastbilen. Har lite svårt att tänka tanken ännu, att nödgas smita ur lastbilen nödig som tusan, kränga på mig ”tältet” och huka mig under ett skynke, jösses!!

Inte för att jag är en total hemmabajsare som vissa andra, herregud i mitt jobb de senaste åren har jag frekventerat fler rastplatser och mack-toor än de flesta, ingen angenäm upplevelse alltid det vill jag lova. Mer sällan faktiskt.

På vissa mackar går det åt en halv rulle papper att klä in toastolen med, och att ta i handtaget på väg ut också, fy farao vad baciller det verkar vara på en del ställen! Ibland har skogen varit det minst sämsta alternativet, att slå en drill bland mossiga stenar, ibland livrädd att en älg eller varg ska dyka upp i snåren, är mig som sagt inte helt främmande. men därifrån att till allmän – ja det kommer kännas så iallafall – beskådan utföra sina behov i ett dike bredvid en lastbilsparkering… njaaa det känns inte helt lockande direkt.

Hoppas på att dessa Truckstop är någorlunda civiliserade både i Kanada och USA, men det återstår ju att se.

Fortsättning följer, det vill jag lova!

4 kommentarer

 1. Det blir flaskan köp bäcken så ni har.Kommer att bli bra men visst tänker man på sådant.Det blir värre om det kommer där bak

  Gillad av 1 person

 2. Men hallå,
  En hink med lock i hårdplast ( kanske flera… )
  Som man bottnar med lite vatten i. Det stora behöver man ju en bättre toa för men även det klarade mannarna i lumpen förr av …😆
  Renligheten blir prio 👌

  P.S Inte bra att hålla sig för länge…🤔
  Kram,
  Mona

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s