21. Piff på rummet, jo, tjena! Erika

💋 Locktång med 12-voltskontakt? Helkroppsspegel och smyckeskrin?? Jösses idag bor vi på 400 kvadrat och ska krympa ner det till typ 4… min garderob är ju på 15 just nu, plus ett stort badrum, jättestort sovrum och smink, skor och kläder i överflöd.

Det är viktigt att vara snygg och fräsch. Att känna sig attraktiv hör ihop med självkänslan och man utstrålar självsäkerhet och även sexighet. Att vara ren, ha rena kläder och lukta gott är viktigt. Inte bara om man är fåfäng, tänk efter själv, visst sträcker man lite på ryggen om man har snajdiga kläder mot exempelvis mjukiskläder.

Jag har absolut inget emot olika typer av arbetskläder. Tvärtom. I många år gick jag i arbetsbyxor både på jobbet och hemma, så skönt att aldrig behöva tänka efter när man t ex gick in till hönsen eller ut i stallet. Sen att man klev in med leriga stövlar på ICA eller på banken fick man bjuda på. Och i mitt nuvarande jobb känner man sig verkligen uberfjollig om man stående i en lerig grusgrop har glömt stövlar eller arbetsskor och tvingas skutta mellan pölarna i vita sneakers. Nej, väder efter kläder, och jobb.

Har ingen aning om vad man har för utstyrsel som Truckdriver over there. Men garanterat inte skinnbrallor, leopardlinne, långa naglar och drivor med smycken.

Men jag kommer vilja ha möjlighet till lite ”piff” i hytten såklart. En liten spegel, plats för necessären och annat nödvändigt, samt lite smycken är väl inte för mycket begärt? Duscha, fixa håret mm får man göra på närmsta truckstop. Liksom tvätta och diska.

Min karl må vara en slarver ibland, men slarvar med hygienen gör han aldrig Gudskelov! Finns inte mycket värre saker som när folk och deras kläder stinker svett, smuts och övriga onämnbara kroppsutsöndringar, blääää!!

Sen att tillbringa större delen av dygnet sittandes i ett fordon innebär ju tyvärr att man inte doftar hallontårta direkt efter ett tag. Så doftspray, doftgranar och våtservetter är ett måste som komplement.

Att göra sig extra fin för varandra ibland är något vi gjort sedan start. En lördag i månaden har vi ”Candle light dinner”, bara vi två, med extra god mat och uppklädda nästan till tänderna går vi ”på date” med varandra. Otroligt nödvändigt, romantiskt och härligt! Detta kommer vi fortsätta med framöver. Så någonstans att piffa sig lite extra blir det att leta på ibland. Kanske hotell den lediga långhelgen varje månad, så får vi väl gå ut och äta istället för att laga mat ihop, men det får vi stå ut med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s