15. Baka prilla av nikotintuggummi? Markus

Idag hände det. Lösningen. En av mina fasor med att flytta är inte att det är långt till Kanada, att där finns sketstora huggormar, att det är nytt system, annorlunda lastbilar, bara y-frontskallingar eller att Malmkvist hotar med att flytta efter. Fasan är, det finns inte riktigt snus där. Jodå säger den snusförnuftige men nej, du har fel. Smurfblöjor (läs portionssnus) är inte ens nästan samma sak och därmed basta.

Det finns inget, fråga Erika, för mig som slår en fläskig prilla efter maten, morgontoaletten eller tja faktiskt varenda gång man mular in mullbänk. Detta ska jag efter mer än 30 års nyttjande sluta med! Jaha vi gör båda uppoffringar i denna flytt men fan vad jobbigt att jämföra lite pelargonier med snus.😉

Tankarna har varit inne på nikotintuggummi, portionssnus, röka, stolpiller ja vadsom bara det kommer lite nikotin i kroppen. Det har varit många sömnlösa nätter över funderandet på lösningen men nä, ingenting.

Idag kom svaret som ett brev på posten ( eller ok, ett inlägg på FB för Postnord funkar ju sådär). BAAAM kolla Mackan, du kan beställa snus från denna sidan i USA, billigare än i Sverige så nu sitter jag bara och njuter av livet, flytten och snuset för jag har inga bekymmer överhuvudtaget. Nu är jag helt komplett.

1 kommentar

  1. Annars hade jag tänkt att skriva att ” summan av lasterna är konstant”
    Så bra att det har löst sig 👌Visserligen ger pelargoner en mysig hemkänsla men att jämföra dem med snus, No way…hur jag menar får du fundera på. Good luck 🍀

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s